Välkommen till Restaurang Prime

Öppet torsdag-lördag från 18.00 samt vid förfrågan övriga dagar

Stället i Vimmerby
för köttälskare
Med vårt amerikanska steakhousekoncept sätter vi fokus på grillat kvalitetskött samt hemmagjorda hamburgare. Menyn är bred och och vi erbjuder dig som gäst att välja mellan olika storlekar på köttet och olika sideorders. Kvalitet är något som vi värderar högt samtidigt som vi håller oss till humana priser som passar alla. Vi utvecklar ständigt råvaror och service.  Vi anpassar menyn efter specialkost och allergier, prata bara med personalen så hjälper vi dig.
 
Våra menyer
Med american steaks erbjuder vi den allra högsta kvaliteten på köttet. Amerikanskt kött är känt över hela världen för sin mörhet, saftighet och smak. Ett utmärkt alternativ för dig som älskar kött. Vi har också passion för hemmagjorda burgare. Vi rekommenderar alltid ett dryckesalternativ till våra gäster i menyn, vin eller öl, det som vi tycker passar bäst till.
 
Meny
Barnmeny
 
 
Afterwork

Afterwork varje fredag kl. 18-20.
(ej v.26-34)

Fredag v.35 drar vi igång igen.
Höstens AW blir en fantastisk kombinationstallrik av: Ribs, miniburgare, buffalowings, lökringar, sötpotatispommes, majskolv, och chilibea samt ett glas av husets goda (öl/vin/cider eller alkoholfritt) för 159sek.Bordsbokning: info@clubprime.se  0492-167 00

quiz

Välkomna till Prime och quiz, varje torsdag är det dags för quiz, vi testar dina kunskaper i både musik och allmänbildning (lite olika upplägg från gång till gång)
Om du vill delta i quizet börjar det klockan 19.30
De tre lag som lyckas skrapa ihop flest poäng vinner härliga priser. Det får vara max 6 deltagare/lag och det kostar 20sek/person att delta. Avgiften går till utvald hjälporganisation.

 

 

Bingo med Fredrik Thalin
Fredrik Thalin intervjuar vardagshjältar!
Hur är det egentligen att vara pedagog på en förskola eller att spela Pippi på Astrid Lindgrens Värld? Vad kan en snickare stöta på när de river en vägg eller hur snabbt går pulsen upp på en brandman när larmet går? Massor av skratt, härliga möten och fina priser utlovas.
Just nu är det ingen bingo planerad, men håll utkik efter eventuellt nytt datum
 
 
ÖPPETTIDER

Öppet torsdag-lördag från18
samt vid förfrågningar om större sällskap alla övriga dagar.

Nattklubben

Vi kör olika upplägg så att musiken ska passa så många som möjligt. Bra musik är lika med en bra fest. Vi jobbar med olika temakvällar så att just du ska känna dig hemma hos oss när du väljer att dansa dig in på småtimmarna
 
Bildgalleri
 
HISTORIA:
SÅ KOM PRIME TILL
Det är en dröm som har förverkligats. En dröm om en riktigt bra mötesplats för folk som tycker om upplevelser. Prime har utvecklats löpande och under byggnationen har hela tiden nya idéer implementerats. Restaurangkonceptet blev frukten av en företagskontakt som skapades då inredningen skulle köpas. Vi kom i kontakt med The Steakhouse i Kristianstad och kontrakterade oss för ett franchisekoncept.
 
Vår miljö är skapad för att tilltala den stora massan. Vare sig man tycker om modern och rå stil eller mer klassiska och harmoniska, mjuka inslag så kommer man hitta det hos oss. Vi vänder oss till alla åldrar och i synnerhet köttälskare. Nattklubben jobbar med olika temakvällar så att just du ska känna dig hemma hos oss när du väljer att dansa dig in på småtimmarna. 
 
Vi lever efter devisen att ha en exceptionell service. Som ny eller återkommande gäst ska du känna att just du är speciell.