Möte & Event
Varmt välkomna till ett hotell med alla förutsättningar!
Vi har både stora och små lokaler, till exempel en lokal som vi kan hyra ut med fullt utrustat kök till den som vill ha kalas eller fest.

Vi har en stor mässhall där allt från mindre kalas till stora bröllopsfester kan anordnas.
 
Konferenser för stora och små sällskap, vi kan sy ihop i stort sätt alla önskemål, ett exempel bland många kan vara:
konferera i våra lokaler, ät god mat och bli väl omhändertagna under dagen, kör ett träningspass med gänget på kvällen, pausa en stund i vår relax för att sedan avsluta med en god middag på vår restaurang. 

Vill barnen ha ett lite annorlunda kalas, och föräldrarna ”slippa” städa, laga mat och underhålla, boka Prime för att köra disco med god mat, popcorn och dans hos oss.

Konferens

Vår konferensanläggning kan ta upp till 400 personer. Vi har totalt 6 konferensrum samt en stor mässhall. Alla våra konferensrum har trådlös internetuppkoppling, ni kan sedan själva välja vad mer ni vill ha i form av projektor, overhead, blädderblock, whiteboard, tv, dvd, video etc. i alla bokningar ingår självklart vatten och frukt, vill ni dessutom boka till lunch eller middag så ordnar vi det också. Alla möjligheter finns.

Amerika
Amerika

Består av ett styrelsebord samt vanlig skolsittning. Antal personer max: 40 pers

Afrika
Afrika

Går att möblera med biosittning, skolsittning, u-bord. Har egna toaletter. Antal personer max: 60 pers

 
Konferenspaket
Vilken konferens ni än vill ha så kan vi skräddarsy efter era önskemål, allt från det lilla ledningsmötet till det stora personalmötet. Ett exempel på en annorlunda träff kan vara: konferera i våra lokaler, ät god mat och bli väl omhändertagna under dagen, kör ett träningspass med gänget på kvällen, pausa en stund i vår relax för att sedan avsluta med en god middag på vår restaurang.
Varmt välkommen med din förfrågan
0492-16700
info@hotellronja.se 
 
Event
Våra mässhallar har en yta på 1600 kvm. Dessa hallar använder vi till allt som kräver storlek på lokaler; mässor, festarrangemang, konferenser med mera. Begränsningarna är få och lokalerna kan hyras för helt egna evenemang, ni väljer själva om ni vill hyra lokalerna som de är och styra arrangemanget själva eller om ni vill ha hjälp av oss.
Stora Mässhallen
  • 820 kvm
  • Upp till 1200 människor
  • Mycket härlig rymd i lokalen, på vissa delar är takhöjden 10 meter 
  • Kan hyra hela eller delar av hallen
Lilla Mässhallen
  • 420 kvm
  • Upp till 350 människor
  • Mycket trevlig lokal med blankt klinkersgolv
  • Kan hyra hela eller delar av hallen
 
 
Bröllop & fest
Vi har både små och stora lokaler, en lokal kan du till exempel hyra med fullt utrustat kök till den som vill ha kalas eller fest, här kan vi också erbjuda att hyra en kock som lagar maten antingen tillsammans med sällskapet eller serverar sällskapet.
Vi har lilla och stora mässhallen där allt från mindre kalas till stora bröllopsfester kan anordnas. Vi kan sy ihop i stort sätt alla önskemål. Vill barnen ha ett lite annorlunda barnkalas, och föräldrarna ”slippa” städa, laga mat och underhålla, boka Prime för att köra disco med god mat, popcorn och dans hos oss.
Vi ordnar festen
Vill ni anordna en fest där ni kan luta er tillbaka och veta att allt är i goda händer? Vi kan hjälpa er med allt, vi lagar maten, fixar dukningen och kan hyra in underhållning efter önskemål. Ni bestämmer själva om ni vill att vår personal ska ingå hela kvällen eller bara under förberedelserna. Begränsningarna är få och möjligheterna många.
Ni ordnar själva
Vill ni endast hyra våra lokaler för att sedan fixa och ordna själva, vi har många olika alternativ. Allt från mindre rum till stora mässhallar.
 
Offertförfrågan
Här kan ni välja att använda vårt kontakformulär för offertförfrågningar eller andra frågor som rör hotellet, konferens, mässhallar, lokaler eller relaxcenter.
Glöm inte att kontrollera din e-postadress innan du klickar på skicka.
 
 
Bildgalleri